Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Початок нового навчального року приніс із собою незабутнє свято. 4 вересня 2023 року в стінах музею історії нашого університету пройшли урочистості з нагоди посвяти  першокурсників у студенти.

Захід пройшов з дотриманням всіх необхідних заходів безпеки. На щастя, тривоги не завадили проведенню урочистої церемонії. Ділимося враженнями.

Вчорашні абітурієнти, а нині першокурсники ДДМУ, відчувають себе справжніми переможцями, адже стали студентами омріяного вишу. У залі схвильовані та горді батьки. Зустрічають першокурсників викладачі, які радо вітають нове поповнення і готові розпочати навчальний процес.

Лунає Гімн України. Студентів нового набору вітають: ректор  ДДМУ Тетяна Перцева, перший проректор Ігор Шпонька, проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Захаров, декан медичного факультету Володимир Жилюк, декан факультету медицини й фармації Сергій Козлов, декан стоматологічного факультету Дмитро Чернов, а також завідувачі кафедр та викладачі, які будуть навчати першокурсників. 

Звертаючись до присутніх із вітальним словом, ректор ДДМУ, академік НАМН України, професор Т. О. Перцева наголосила, що, вступивши до нашого вишу, юнаки та дівчата отримали можливість зробити важливий крок в особистому розвитку. Вона побажала нашому молодому поповненню успішного навчання, наполегливості та великого бажання в опануванні лікарської професії. «Будьте вдячними, поважайте своїх батьків, які допомогли здійснити ваші бажання і мрії й завжди будуть підтримувати вас на життєвому шляху. А ми радо підтримаємо вас у всіх ваших починаннях!» - сказала Тетяна Олексіївна. За доброю традицією Тетяна Олексіївна вручила першокурсникам атрибути студентів-медиків - білі халата та шапочки, залікову книжку та символічний ключ від знань.

Лунає Гімн університету і першокурсники рушають на заняття. Щасливої дороги, першокурсники!  Alma mater вітає вас із початком прекрасного студентського життя.

Фотомиті свята - від фотографа ДДМУ Ярослава Зянька.

Подивитися фотоальбом зі свята можна на нашій сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.730014642472591&type=3