Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Нємкович В.В.Нємкович Вікторія Володимирівна
голова профкому студентів

Адреса: 
49044 м. Дніпро,
вул.
Володимира
Вернадського, 9, каб. 66
тел: (0562) 31-22-68


Початок самостійної роботи первинної профспілкової організації студентів Дніпропетровської державної медичної академії припадає на 1960 рік. Саме тоді й сформувалася група активних молодих людей, які здійснювали соціальний та правовий захист студентів медичного інституту та відстоювали їх інтереси.

У різні роки профком очолювали Леонід Віноградов, Володимир Чорноморець, Іван Сокур, Анатолій Бабенко, Петро Потирайло, Олександр Андрієнко, Олександр Макарчук, Олександр Ковтуненко, Костянтин Закржевський, Володимир Галагуза, Костянтин Коноваленко, Костянтин Агафонов.

У 2008 р організацію очолив Андрій Прохач, якого у 2009 році було обрано до складу Молодіжної ради Профспілки працівників охорони здоров’я України. Андрій Васильович не тільки продовжив роботу своїх попередників, але і підняв на новий рівень роботу профспілкової організації за що був нагороджений грамотою Федерації профспілок України.

З 2011 р. організацією керував Ярослав Віленський, голова Молодіжної ради Дніпропетровської облпрофорганізації працівників охорони здоров’я України та заступник голови Молодіжної ради Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок.

Головою профспілкової організації студентів з 2020р. було обрано Вікторію Нємкович, студентку ІІ медичного факультету, яка також є членом Молодіжної ради Дніпропетровської облпрофорганізації працівників охорони здоров’я України та Молодіжної ради Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок.

На сьогоднішній день профспілкова організація студентів - дружний та згуртований колектив цілеспрямованих молодих людей, які працюють заради загальної справи – покращення життя молоді Дніпропетровської медичної академії. Коло питань, якими займається профком студентів дуже широке: проживання у гуртожитку, матеріальна допомога, спортивно-масова робота, художня самодіяльність, опіка над студентами пільгової категорії. Гарною традицією стало оздоровлення студентів у санаторії-профілакторії «Мрія» та літній відпочинок у заміському спортивно-оздоровчому таборі «Здоров’я». За підтримки профкому студентів щороку проводиться між факультетська спартакіада. Раз у 2 роки за підтримки профкому студентів та Дніпропетровської облпрофорганізації працівників охорони здоров’я студенти-спортсмени від Дніпропетровської медичної академії приймають активну участь у Всеукраїнській спартакіаді серед студентів медичних ВНЗ, що проходить у м. Алушта.

Чималу увагу профком студентів приділяє культурному життю студентів і святам. Щомісячно організовуються культпоходи до Дніпропетровського театру опери та балету та різноманітні екскурсійні тури. Щорічними є привітання студентських сімей з дітьми на новорічні свята, проводяться зустрічі з радою ветеранів, жінрадою, клубом "Надія" в Міжнародний день людей похилого віку, 8 Березня, День Перемоги, День медичного працівника. За традицією ці зустрічі відбуваються в народному музеї ДМА з незмінними концертами та пригощанням чаєм з різноманітними солодощами.