Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Розпочався новий навчальний рік, сповнений нових можливостей і викликів. Уже другий рік поспіль навчальний процес проходить в складних умовах воєнного часу.

Попри всі труднощі кафедра сімейної медицини ФПО та пропедевтики внутрішньої медицини (завідувачка кафедри – професорка І. Л. Височина) прийняла найбільшу кількість інтернів серед усіх спеціальностей, а саме 35 лікарів-інтернів за фахом «загальна практика - сімейна медицина», із них 33 за бюджетною формою навчання та 2 за контрактною. Більшість  з них – випускники нашого університету, а також Запорізького державного медико-фармацевтичного університету, Харківського національного медичного університету та Тернопільського національного медичного університету. Випускники інших медичних ВНЗ свідомо обирали саме наш навчальний заклад для отримання спеціальності сімейного лікаря.

35 лікарів-інтернів 1 року навчання за фахом ЗПСМ розпочали свою трудову діяльність на клінічних базах стажування в м. Дніпро та в області, зокрема в містах Кам’янське та Тернівка. Багаторічний досвід професорсько-викладацького складу кафедри сімейної медицини ФПО та пропедевтики внутрішньої медицини дозволить лікарям-інтернам поглибити свої знання та навички, отримати практичний досвід та навчитися працювати в команді медичних фахівців. Саме цей етап навчання закладе основи для їх подальшої професійної практики та допоможе стати компетентними лікарями.

Сьогодні, коли кожен день вимагає від нас мужності та витримки, саме знання та навички майбутніх лікарів можуть стати потужною зброєю на медичному фронті. Фахівці кафедри сімейної медицини ФПО та пропедевтики внутрішньої медицини ДДМУ докладають всіх необхідних зусиль, щоб допомогти лікарям-інтернам отримати нові знання та вміння, новий досвід, для постійного зростання кожного як професіонала та як особистості.