Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Сьогодні, в складних умовах воєнного часу, наші студенти впевнено демонструють не тільки успішне навчання, а й активну громадянську позицію та справжній патріотизм.

З привітальним словом до молоді звернулася ректор ДДМУ, академік НАМН України, професор Тетяна Перцева. Вона зазначила: "Україна - понад усе!" - це не просто гасло для наших студентів. З початку російської агресії проти України вони допомагають лікувати поранених, ведуть просвітницьку діяльність серед населення. Наші студенти беруть активну участь у волонтерського русі - допомагають фронту, переселенцям, безпритульним тваринам. Разом з усім українським народом наближають нашу перемогу!" Ректор подякувала представникам студентства за вагомий внесок у волонтерський рух.

Студентів-волонтерів нагородили грамотами, які вручила особисто ректор ДДМУ. Серед нагороджених: Король Вікторія, Козлова Катерина,  Євтушенко Анастасія, Забула Ніколь, Попова Дарина, Довгань Єлизавета, Кіжнер Рафаель, Сарієв Ібрагім Ібрагім огли, Свірідов Максим, Ситніченко Олег, Меньшикова Валерія, Перепічай Дана, Земляна Вікторія, Вороніна Анна, Рутгайзер Наталія, Постовой В'ячеслав, Іванов Артем, Почепова Марія, Бажан Сергій, Потіка Єва, Бондар Дмитро, Парамонова Аліна, Гельфанд Хана, Овчаренко Катерина, Громова Анастасія, Басов Георгій, Дмитрук Надія, Яворський Владислав та інші.

Артем Долуда, голова Ради студентів ДДМУ із гордістю розповів про закриття великого збору коштів у 100000 гривень для ЗСУ. Нові зарядні станції Ecoflow River 2 Max вже передали на передову, до 93-ої ОМБр! Вони забезпечать наших захисників зв'язком, світлом та теплом. А ще - допоможуть відчути турботу та підтримку тих, за кого вони борються!

Анна Комарова, студентка 6 курсу медичного факультету, голова студентського волонтерського сектору, подякувала керівництву, викладачам та співробітникам ДДМУ за підтримку їхніх ініціатив та починань, розповіла про надзвичайну активність студентів ДДМУ на волонтерському фронті. До згуртованої команди волонтерів вже долучилися першокурсники, які тільки розпочали навчання в університеті. І це ще раз доводить - сьогодні важливий кожен, хто хоче допомогти своїй країні!

Також були нагороджені переможці фотоконкурсу «Я пишу радіодиктант національної єдності» до Дня української писемності та мови. Ними стали першокурсниці медичного факультету Марія Добриднєва, Марія Ролдугіна та Юлія Жеребцова. Дівчата отримали призи від профспілкового комітету ДДМУ та солодощі від студентської профспілки.

Пишаємося нашими студентами! Впевнені, майбутнє України - в надійних руках нашої молоді.

Пропонуємо  подивитися світлини фотографа ДДМУ Ярослава Зянька.