Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

В музеї історії ДДМУ пройшла церемонія випуску студентів медичного факультету. Цьогоріч факультет випускає 314 випускника. 282 бюджетної форми навчання, 32 - за контрактом.

Зі святом випускників привітав перший проректор Дніпровського державного медичного університету Ігор Станіславович Шпонька.

«Дорогі наші випускники, вітаю вас з одним із найважливіших кроків у вашому житті. Сьогодні ви отримаєте диплом про вищу медичну освіту. Дякую вам за те, що ви сумлінно навчалися, долаючи всі перешкоди на шляху до омріяної професії. Ми, ваші викладачі та вчителі в професії, зробили все можливе, щоб дати вам високий старт, який дозволить стати справжніми професіоналами своєї справи, гідним продовженням практичної та наукової ланок галузі охорони здоров'я.

Адміністрація, викладачі та співробітники нашого університету доклали неймовірних зусиль, завдяки яким саме цього року, попри надскладні обставини воєнного стану, диплом нашого університету отримав міжнародну акредитацію освітньої програми «222 Медицина», рівень магістра. Тож сьогодні ми вручаємо вам дипломи про вищу медичну освіту, які відповідають міжнародним стандартам і отримали світове визнання.

Дуже добре пам’ятаю про те, що казав вам на посвяті в першокурсники нашого університету. Повторюю це й сьогодні. Без самоосвіти немає і не може бути лікаря. Ви не станете лікарями просто після отримання диплома, а тільки розпочнете довгий шлях, головним на якому буде ваше величезне бажання та постійне прагнення до самовдосконалення, постійне безперервне навчання професії. І тільки від вас залежить, яким фахівцем ви станете, чи будуть вам вдячні люди за врятовані життя та здоров’я.

Щасливої дороги! Алма-матер завжди з вами! Віримо в вас, разом крокуємо до перемоги!» - сказав Ігор Станіславович.

Вручення дипломів провів декан медичного факультету Володимир Іванович Жилюк, заступник декана Олександр Адольфович Алексєєнко. Привітали випускників батьки та рідні.

Фотомиті свята – від офіційного фотографа ДДМУ Ярослава Зянька.