Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Новоріччя – казкова пора, а ще - це чудова нагода подарувати тепло й турботу дітям, які їх найбільше потребують і чекають. За традицією напередодні Нового року студенти та викладачі ДДМУ стають добрими чарівниками.

Зокрема, на кафедрі пропедевтики дитячих хвороб та педіатрії 2 (завідувачка - Л. І. Вакуленко) створили справжню майстерню святого Миколая. Щоб підтримати малечу, студенти 5 курсу факультету медицини і фармації та міжнародного факультету разом з асистентом О. Ю. Оболонською та доцентом О. П. Бадогіною підготували подарунки для діточок, які знаходиться на лікуванні у відділенні високоспеціалізованої допомоги, а також в урологічному з нефрологічними ліжками та інфекційно-боксованому відділеннях Регіонального медичного центру родинного здоров'я. Сюди поступають хворі та постраждалі від бойових дій діти. Тож студенти й викладачі поставили своїм завданням створити для малюків атмосферу затишку, відчуття підтримки й захищеності, а ще - подарувати передноворічне диво. Всі разом зібрали подарунки – солодощі та іграшки, нарядили ялинку, і привітали малечу з прийдешніми святами.

Рада студентів нашого університету теж не лишилася осторонь добрих справ. Від початку грудня студентська молодь оголосила акцію під гаслом «Робити добрі справи легко!». В її межах студенти-волонтери проводять збір подарунків для дітей-сиріт та переселенців, які мешкають у гуртожитках ДДМУ. На зібрані в студентському колективі кошти були придбані іграшки, ласощі для дітей-переселенців.

А напередодні дня святого Миколая у гуртожитках, де знайшли прихисток мешканці Харкова, Волновахи, Херсону, Сіверська та інших міст і селищ, що постраждали від військових дій, відбулися новорічні ранки для дітей ВПО. На свято завітав сам святий Миколай та його помічниця Снігуронька. На дітей чекали ігри, веселощі, танці\ та розваги, а також вручення подарунків від Ради студентів та  профспілкового комітету ДДМУ.

Дивіться фотоальбом «День святого Миколая»:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=DniproMedUniversity&set=a.556203096520414
Фотограф ДДМУ - Ярослав Зянько