Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Колективом кафедри внутрішньої медицини 1, на чолі з завідувачем професором Конопкіною Людмилою Іванівною, проведено засідання наукового товариства лікарів-інтернів.

Цього року засідання проводилось і у новому форматі, і в нових умовах. Щодо формату, то засідання проводилось у рамках використання інтерактивних технологій у вигляді ділової гри. Що ж до умов, то жагу до знань, бажання поділитись своїми надбаннями не змогла перебити навіть загроза ракетного удару: засідання «перекочувало» при отриманні сигналу тривоги у безпечні умови, проводилось з дотриманням умов наявності двох стін.

Кожна з чотирьох груп лікарів-інтернів, які приймали участь у засіданні, підготувала клінічний випадок-загадку. Теми стосувались гастроентерологічної патології, яка не є дуже поширеною, наприклад целіакії тощо. Кожна доповідь була схожа на маленьку живу виставу з акторами-лікарями і пацієнтами, з вдячними глядачами, які ловили кожне слово акторів та могли самі долучитися до дійства, задаючи додаткові питання. Інтерактивний компонент полягав у тому, що до кожної презентації були поставлені питання і в окремому Telegram каналі проводилось миттєве опитування. Такий формат дозволяє весь час заходу тримати увагу учасників, викликає інтерес та захоплення спільною діяльністю, наближує наукову конференцію до реального консиліуму і був одностайно визнаний як найпродуктивніший.