Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

20-22 жовтня 2021 року відбулася XVIII Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

«Інноватика в сучасній освіті» - єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проєктів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів впровадження сучасних технологій, методик безпосередньо в навчальний процес.

Протягом багатьох років Дніпровський державний медичний університет – постійний учасник і переможець в численних номінаціях міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті». Цього разу університет був представлений як заклад освіти і учасник окремої номінації кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології.

Роботу виставки супроводжували науково-практичні конференції, тематичні семінари, воркшопи, презентації, майстер-класи, тренінги за участю керівників, провідних фахівців і науковців МОН України, НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», керівників закладів освіти, педагогів-практиків, представників закордонних закладів освіти та міжнародних представництв, виробників і постачальників навчального обладнання, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості.

Дніпровський державний медичний університет був удостоєний почесного звання «Лідер інновацій в освіті», а робота кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології (завідувач кафедри професор Олег Неханевич) отримала золоту медаль «Упровадження інноваційних технологій в освітню діяльність закладу».