Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Під час зимових канікул на спортивній  базі нашої академії пройшла традиційна спартакіада серед професорсько-викладацького складу та співробітників, присвячена пам’яті професора  Є. Г. Попкової.

Змагання  проводились з шести видів спорту:  чоловічий та жіночий волейбол, настільний теніс, бадмінтон, шахи та плавання.

На урочистому відкритті з вітальними словами звернулись до учасників спартакіади ректор, професор Т. О. Перцева, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Л. Ю. Науменко, голова профкому доцент В. В. Васильченко.

Після підняття прапора України команди розпочали спортивну боротьбу.

За результатами змагань  місця у загальному заліку розподілились наступним чином: перше місце посіла команда  стоматологічного факультету (декан  проф. О. О. Гудар’ян) -  54 очки ; друге – об’єднана команда І медичного (декан проф. Ю. В. Сілкіна) та ІІ медичного  (декан проф. С. В. Козлов) факультетів – 50 очок;  третє -   об’єднана команда АГЧ (проректор В.В. Самко) та ФПО (декан проф. В. І. Снісарь) – 44 очки; четверте – І міжнародний (декан проф. О. В. Ковтуненко) та ІІ міжнародний (декан проф. Р. В. Разумний) факультети – теж 44 очки.

Дві команди набрали однакову кількість очок, але за умовами змагань перевага віддається тому, у кого більше призових місць.

На закритті  спартакіади привітали як призерів, так і всіх учасників.  Тетяна Олексіївна Перцева вручила кубки та медалі переможцям та побажала й надалі підтримувати спортивну форму.

Окремо висловлюємо подяку голові профкому, доценту В. В. Васильченку за багаторічну підтримку цих змагань.