Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Кожен рік з нетерпінням увесь світ чекає на найчарівніше свято – Новий рік. Усі знаходяться в пошуку приємних сюрпризів, подарунків, побажань для близьких людей.

Останні дні року кожному хочеться провести з максимальною користю, підвести підсумки та зануритись у святкову атмосферу. Саме тому останнє засідання студентського наукового гуртка кафедри внутрішньої медицини 1 для англомовних студентів мало на меті об’єднання, як то кажуть, «корисного з приємним».

Робоча частина засідання цього разу була присвячена ознайомленню із засобами та пристроями для проведення інгаляційної терапії у пульмонології. У студентів була унікальна можливість не тільки познайомитись з технологіями застосування різного доставкового обладнання, але й власноруч спробувати провести інгаляції. Особливу увагу привернув учбовий фільм про сучасні індивідуальні інгаляційні пристрої.

Приємною та цікавою виявилась святкова частина засідання. До неї приєднались вітчизняні студенти 1-го медичного факультету, які підготували для іноземних студентів дуже цікаві доповіді про традиції святкування Нового року у різних країнах, у тому числі й в Україні. У відповідь англомовні студенти розповіли про те, як святкують Новий рік у країнах Африки та Азії. Невимушена дружня атмосфера, у якій пройшло таке незвичне засідання, виявилось дуже корисним та надзвичайно приємним не тільки для студентів, але й для викладачів кафедри.

Завершилось засідання словами привітання студентів ІV курсу з наступаючим Новим роком від співробітників кафедри (завідувача, професора Людмили Іванівни Конопкіної, завуча, доцента Олени Валеріївни Мироненко, відповідального за роботу з іноземними студентами Лариси Аркадіївни Ботвінікової, асистентів Ксенії Олегівни Бєлослудцевої та Натілії Костянтинівни Кравченко):

У наступному році бажаємо всім миру і добра,

натхнення на сумлінне навчання та плідну роботу,

щастя й добробуту у Ваших оселях!