Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

18 квітня 2017 року в Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова у рамках Міського фестивалю студентської самодіяльності відбувся звітний концерт ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» з загадковою назвою «Шостий елемент». Сценічні постановки переконливо і артистично виконали: Верцинська Алла, Віленський Ярослав, Катеруша Денис, Біловол Володимир, Дрозд Віталій, Старишко Артур, Середович Дмитро, Вірченко Марія, Слободянюк Дмитро, Непомнящий Ярослав, Коротя Микола, Буткова Дар’я, Письменна Анна, Свірський Павло, Шевченко Владислав, Позігун Євгеній, Серпенінов Валентин, Яворська Юлія, Дейнега Світлана, Грицай Назарій, Потапов Олександр, Жидков Олександр, Ткаченко Денис, Литовченко Денис, Єрошенко Артур, Олексієнко Анастасія, Вілюков Дмитро, Гоменюк Анна, Прядко Катерина, Шинкаренко Олександр, Екзархо Дмитро.

За сценарієм Правителі Чорної Діри з давніх давен намагалися захопити Землю. Але всі їхні спроби зазнали невдачі. І ось все-таки вдалось створити та відправити на землю Істоту, яка є втіленням Вселенського Зла і яку не здолає жодна зброя. Дізнавшись про це, Гіппократ магічним заклинанням викликає з потойбіччя Хранителів першоелементів Творіння (землі, води, вогню, повітря та ефіру) – видатних лікарів всіх часів і народів, пропонуючи їм створити довершену Істоту, яка зможе протистояти Злу. Істота видалась дійсно довершеною, але Вона відчуває, що сили нерівні і для перемоги над Злом їй потрібен Шостий елемент. Лікарі відправляються на його пошуки. Зло збирає по світу свою армію. Чим увінчаються пошуки ескулапів? Чим закінчиться Вселенська битва зі Злом? І що то за таємничий Шостий елемент? Про все це талановито розповіли студенти Дніпропетровської медичної академії.

Усіх присутніх найбільше вразили вокально-хореографічні номери «Per te», «Зозуля», «Мы вдвоем», «Tough lover», вокальні номери «Любовь-кольцо», «Мамо», «Сам собі країна», «Wicked game» (ансамбль студентів І та ІІ міжнародного «Peace maker»), «Верим в любовь» (вокальна група «Паприка»), «Все буде добре», хореографічні номери «Fire ball» (ансамбль бального танцю «Каскад»), («Тримай» шоу-балет «Діана»), «Everybody» (вокальний гурт «АкадеMIX»), «Іспанський танок» (ансамбль сучасного танцю «Ерідан»), «Stanga» (шоу-балет «Екскурс»), інструментальний номер «Кафе» (ансамбль «Струни серця») та вокальний номер у супроводі спортивного танцю на роликах «Rise like a Phoenix».

Професорсько-викладацький склад, студентів, членів журі і всіх гостей привітала зі святом студентської творчості і талантів ректор Медичної Академії, професор Перцева Тетяна Олексіївна і голова профкому співробітників, доцент Васильченко Василій Васильович. Дякуємо за підтримку!

Висловлюємо також велику подяку викладачам, студентському клубу і студентам усіх факультетів, які взяли участь у творчій виставі і захистили честь нашої Академії. Сподіваємось на перемогу!