Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

У 2016 році в ДМА було створено значну кількість успішних проектів, які стосувалися абсолютно різних галузей роботи вузу. Одна з найвизначніших подій – поява студентського телебачення «DMA online». У лютому 2017 року «DMA online» святкує річницю створення і підводить підсумки першого року роботи.

Свою діяльність студентське телебачення починало під брендом «Підслухано в ДМА ТВ». Організатори зробили все, щоб створити в межах академії незалежний засіб масової інформації, який максимально інформативно висвітлюватиме події в межах навчального закладу. Сюжети були присвячені не лише офіційним заходам, а й неформальним подіям, що відбувалися в межах ДМА. Значна частина роботи журналістів проекту була присвячена спілкуванню з викладачами та керівництвом медичної академії, що дало можливість студентам отримувати інформацію «з перших вуст».

За короткий проміжок часу телебачення медичної академії отримало декілька престижних нагород, зокрема, відзнаку фестивалю «Студентська весна» у номінації «Краще студентське телебачення», учасники проекту були нагороджені відзнаками заходу «Студент року», який був проведений в рамках святкування 100-річчя Дніпропетровської медичної академії.

Наприкінці 2016 року відбувся ребрединг «Підслухано в ДМА ТВ» на «ДМА онлайн». Змінилася не лише назва, а й формат ЗМІ з метою звільнитися від рамок, які накладає формат «Підслухано», і створити більш глобальний та серйозний продукт.

Обсяг роботи, який був виконаний за 2016 рік – заслуга великої та професійної команди «ДМА онлайн»: режисер - Анастасія Мілова, головний адміністратор - Анастасія Городецька. Репортери: Ігор Мороз, Наталія Семенко, Анна Письменна, Анна Гоменюк, Анастасія Ольшанська, Максим Таран, Сергій Личкатий. Оператори: Анастасія Залізняк, Марина Кушнарьова, Анастасія Мороз, Руслана Бондаренко.

Сподіваємось, подальша робота «ДМА онлайн» буде такою ж плідною! Випуски та репортажі можна побачити на сторінці «DMA online» Вконтакті, а також на Youtube-каналі «DMA online».