Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

15 – 23 квітня 2024 року у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті пройшли клінічні змагання у віртуальному середовищі Virtual Patient Challenge на платформі онлайн-програми Body Interact. Олімпіада, ініційована ЗДМФУ за підтримки МОЗ України, вперше відбулася у Всеукраїнському форматі.

Участь у ній взяли команди студентів 5-6 курсів 12 закладів вищої медичної освіти України, серед яких і Дніпровський державний медичний університет.

Virtual Patient Challenge – це захопливі клінічні змагання з невідкладних станів у внутрішніх хворобах, які надають можливість майбутнім лікарям перевірити свою здатність клінічно мислити в надзвичайних ситуаціях, швидко ухвалювати рішення та відчувати при цьому справжні емоції від процесу й отриманого результату. Захід був організований на високому рівні освітньо-наукового формату, викликавши неабиякий інтерес і зацікавленість учасників.

Від Дніпровського державного медичного університету змагалася команда студентів 6 курсу медичного факультету – Олег Калінніков та Ярослав Черниш. До участі їх готувала кандидат медичних наук, доцент, керівник СНТ кафедри внутрішньої медицини 3 Людмила Володимирівна Сапожниченко (завідувач кафедри – професор Олексій Олександрович Ханюков).

Команда ДДМУ показала гідний результат. Вітаємо Ярослава Черниша, який пройшов у фінальний тур та посів друге місце в індивідуальному заліку.

Пишаємося нашими студентами та бажаємо їм подальших успіхів!