Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановна Євгенія Михайлівно! В день Вашого знаменного ювілею прийміть найщиріші вітання від багатотисячного колективу викладачів і студентів Дніпровського державного медичного університету.

Ви пройшли гідний шлях становлення високопрофесійного лікаря-алерголога та стали засновником і організатором Центру алергології, відомого в Україні та в усьому світі.

Цілеспрямованість і наполегливість у вирішенні наукових завдань дозволили Вам успішно пройти шлях науковця від здобувача до доктора медичних наук, професора.

Коло Ваших творчих здобутків не обмежується професійною діяльністю. Ви завжди залишаєтеся патріотом України, плідно працюєте головою постійної комісії Дніпровської міської ради з питань охорони здоров'я і соціального захисту населення, надаєте медичну та гуманітарну допомогу нашим воїнам-захисникам.

Глибоко поважаємо та шануємо Вас як талановиту випускницю нашого навчального закладу, відому вчену, громадську діячку, досвідчену педагогиню та виховательку студентської молоді за багаторічну невтомну працю, високий професіоналізм і відданість рідній альма-матер і своїм вчителям в професії.

Величезна кількість почесних відзнак і нагород є справедливим свідченням Вашого плідної кропіткої праці на благо нашої держави та суспільства, а Ваш життєвий і професійний шлях є гідним прикладом для наслідування.

У день Вашого ювілею, шановна Євгеніє Михайлівно, даруємо Вам букет найкращих побажань, щиро зичимо многая літа, бажаємо здійснення найсміливіших задумів і планів. Нехай поруч із вами завжди будуть однодумці, а доля незмінно буде прихильною до Вас та береже від всіляких негараздів та бід. Незламного духу, сталевого здоров'я, приходу переможного миру на нашу українську землю! З ювілеєм!