Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Англійська мова для медичних працівників – не найлегша для вивчення й іноді створює труднощі навіть для її носіїв. Однак кафедра мовної підготовки пропонує рішення - English for Doctors Advanced Communication Skills, ефективний докладний курс медичної англійської мови, розроблений за принципом стандартної освітньої програми Великої Британії, який охоплює різні предмети англійської для медичних працівників.

У пілотному проєкті взяли участь 15 викладачів клінічних кафедр ДДМУ: акушерства та гінекології; анестезіології та інтенсивної терапії; загальної та клінічної фармації; інфекційних хвороб; медицини катастроф та військової медицини; медичної біології, фармакогнозії, ботаніки та гістології; неврології; патологічної анатомії, судової медицини та патологічної фізіології; професійних хвороб, клінічної імунології й клінічної фармакології; терапевтичної стоматології; сімейної медицини ФПО та пропедевтики внутрішньої медицини.

З новою платформою та цікавою добіркою матеріалу є можливість вивчати необхідні професійні терміни англійською. Кожен модуль містить кілька блоків з тестами та вправами на розвиток навичок аудіювання, говоріння, читання й поповнення словникового запасу та знання медичної лексики, а також базові поради щодо вивчення специфічного лексичного шару мови. Кожен блок містить статтю Scopus для розвитку словникового запасу на рівні В2-С1, що допомагає дізнатися останні доробки світової медицини.

Курс передбачає 100 навчальних годин, 14 модулів та 119 уроків. Серед них: прийом хворого, опитування пацієнта, проведення спостереження, історія хвороби, обстеження пацієнта, передопераційний догляд, післяопераційний догляд, пояснення лікування та багато іншого.

Після успішного проходження навчання викладачі отримують медичний сертифікат зі знання медичної англійської на рівні В2-С1.