Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

28 лютого 2023 року в музеї історії ДДМУ ім. І. І. Крижановської відбувся урочистий захід з нагоди 100-річчя первинної профспілкової організації університету під головуванням голови профспілкової організації В. В. Васильченка.

У відзначенні історичної події взяли участь ректор ДДМУ академік НАМН України, професор Т. О. Перцева, голова Дніпропетровської обласної організації профспілки охорони здоров’я України О. С. Валевська, члени президії обласної профспілки – голова первинної профспілкової організації комунального закладу «Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня» О. Є. Варун, голова первинної профспілкової організації Комунального некомерційного підприємства «Синельниківська центральна міська лікарня» О. Б. Реутов, директор Павлоградської міської організації профспілок працівників охорони здоров’я М. В. Назарова, а також голови профспілкового комітету співробітників минулих років професори О. Є. Лоскутов, Л. Ю. Науменко, І. С. Шпонька, голови ветеранських організацій університету – Ю. П. М’ясоїд, Л. М. Одинцова, представники профспілкового активу та деканатів факультетів.

З привітанням з визначною подією виступила ректор професор Т. О. Перцева. Вона відзначила, що 100-річний ювілей організації свідчить про незаперечну важливість її діяльності та наслідування кожним новим поколінням. Профспілковий комітет університету в усі часи відстоював інтереси співробітників, опікувався їх умовами праці, відпочинком, оздоровленням, тому невпинно знаходить підтримку серед членів організації. Вона вручила відзнаки активістам профспілки.

Від медичної спільноти Дніпропетровської області присутніх з визначною подією привітала й висловила слова подяки за самовіддану працю голова Дніпропетровської обласної організації профспілки охорони здоров’я України О. С. Валевська. Ольга Станіславівна відзначила вагомий внесок спільчан університету в розвиток медичної галузі та вручила нагороди і заохочення від обласної організації профспілки медичних працівників та федерації профспілок України.

Голова профспілки В. В. Васильченко оголосив вітальні слова від голови Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок В. П. Дубіля.

Наприкінці учасники заходу зробили спільне фото.

Профспілка університету крокує в нове століття з вірою в перемогу і з повагою і турботою про співробітників і студентів.

Більше фото за посиланням https://photos.app.goo.gl/XpZr2PsG8bQ7JBLSA