Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Наприкінці грудня у місті Ужгород відбулася очна зимова фахова школа з імунології у форматі кейс-марафону "Вроджені помилки імунітету". 

В роботі фахової школи взяла участь Є. В. Корецкая, канд. мед. наук, асистент кафедри внутрішньої медицини 2, фтизіатрії, професійних хвороб і клінічної імунології ДДМУ, експерт ДОЗ ОДА з напрямку «імунологія».

Організатори заходу: Міжнародна міждисциплінарна асоціація медичних професіоналів; Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького; Міжнародний Європейський університет; ГО «Всеукраїнська асоціація дитячої імунології».

Мета: розширити науково-практичні знання та навички, удосконалити практичну роботу лікарів-імунологів, дитячих імунологів у сучасних умовах.

Під час заходу проведено круглий стіл за участю обласних експертів з дитячої та дорослої імунології щодо поточних проблем клінічної імунології в умовах війни, кейс-марафон з обговоренням клінічних випадків з одночасним навчанням лікарів сучасних алгоритмів діагностики, лікування та профілактики, майстер-клас «Метод проточної цитофлюорометрії в діагностиці вроджених помилок імунітету. Особливості інтерпретації імунологічних показників із врахуванням преаналітичного етапу і клінічних проявів», «Досвід роботи лікарів-імунологів з фаховим реєстром ПІД з порушенням антитілогенезу», та «Лікар-імунолог: виклики сучасної медицини».