Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Відділ міжнародних зв’язків Дніпровського державного медичного університету запрошує науковців, викладачів та студентів взяти участь у китайському симпозіумі з профілактики та боротьби з ожирінням 2022 р. та 4-ому Всесвітньому міжнародному конгресі охорони здоров’я ініціативи «Один пояс, Один шлях» Альянсу університетів Шовкового шляху 2022 р.

17-19 червня 2022 року, Сіань, Китай

Китайський симпозіум з профілактики та боротьби з ожирінням 2022 року відбудеться онлайн 18-19 червня 2022 року (субота-неділя). Цей захід також є частиною 4-го Всесвітнього міжнародного конгресу охорони здоров’я ініціативи «Один пояс, Один шлях» Альянсу університетів Шовкового шляху 2022 р. Два роки поспіль симпозіум відібраний Китайською асоціацією науки і технологій як «Путівник важливих наукових конференцій» (2021, 2022 рр.). Створено п’ять форумів, включаючи китайський та англомовний, а саме форум профілактики та боротьби з ожирінням, форум харчування та здоров’я, форум профілактики та контролю хронічних захворювань, спільний форум Міжнародної федерації з ожиріння та спільний форум Міжнародної федерації діабету.

Понад 160 авторитетних експертів, у тому числі лідери та експерти з Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), Всесвітньої федерації ожиріння (WOF), Міжнародної федерації діабету (IDF), Національної комісії охорони здоров’я Китаю (NHCC), Китайського центру контролю та профілактики захворювань (CCDC), Китайська асоціація превентивної медицини (CPMA) та Китайське товариство харчування (CNS), лауреати Нобелівської премії, академіки, редактори відомих міжнародних та вітчизняних академічних журналів, президенти університетів та декани лікарень братимуть участь у конференції та проводитимуть академічні обміни.

Конференція складається з 24 сесій, включаючи Форум молодих вчених та виставку плакатів.

Запрошуються всі науковці та аспіранти (з Китаю та з-за кордону).

Реєстрація:

Реєстраційний внесок сплачується лише тим, хто подає тези досліджень. Інші учасники – безкоштовно.

 Як зареєструватися:

Будь ласка, відскануйте QR-код нижче щоб завершити реєстрацію. Для тих, хто вже зареєструвався, просимо пройти повторну реєстрацію.

 

 

Більш детальна інформація на сайті:

https://mp.weixin.qq.com/s/QQuOxcXuN9ROjdM5HkbHsw - китайська версія

https://mp.weixin.qq.com/s/zByC_kM8IUe3TKiTb2SdkQ - англійська версія