Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Війна РФ проти України перевернула життя мільйонів дітей нищівним чином, а її жахливі наслідки відчуватимуть щонайменше кілька наступних поколінь. Жорстока реальність довкола залишає у маленьких хлопчиків та дівчат глибокі травми на все життя. Маленьких українців, як і дорослих, продовжують вбивати фізично та психологічно. А ще сталося одне з наймасштабніших переміщень дітей з часів Другої світової війни. 

Заклади освіти Дніпра активно долучаються до проведення  волонтерських заходів для дітей ВПО. І наш університет – не виключення.

В одному з гуртожитків ДДМУ, де нині мешкають внутрішньо переміщені особи з різних куточків нашої країни, наші студенти разом із волонтерами провели майстер-клас, під час якого дітлахи власноруч створювали цікавинки з повітряних кульок – собачок, котиків, квіти. Різноманітні ігри та солодкий стіл теж неабияк порадували малечу.

В організації заходу активну участь взяли студенти ДДМУ Анастасія Анісімова, Вероніка Лещук, Ангеліна Мантуло, Валерія Гречаник, Ганна Комарова.

Як зазначив голова студентської ради  Максим Гребінь, наша молодь дуже добре розуміє, що зберегти маленьким українцям щасливе дитинство – надважливо, адже саме їм відбудовувати та розбудовувати незалежну Україну.

Віримо в перемогу, віримо в майбутнє!