Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Прагнучи надати інформаційну підтримку медичній спільноті України в умовах війни, компанія Elsevier відкрила українським фахівцям у галузі медицини безкоштовний доступ до електронних платформ наукової інформації ClinicalKey, Complete Anatomy та Osmosis.

Для забезпечення зручного доступу українських користувачів до цих ресурсів створено україномовний розділ «Медична підтримка України, в якому подаються довідкові матеріали та навчальні відеоматеріали про можливості використання інформаційних ресурсів у науковій діяльності та навчанні, а також для потреб лікування пацієнтів.

Враховуючи ситуацію в Україні, фахівці компанії підготували простий і зручний алгоритм доступу. 

Детальніше: https://mon.gov.ua/ua/news/dostup-do-medichnih-resursiv-elsevier


Довідка:

ClinicalKey – база даних клінічних знань для медичних працівників і студентів. ClinicalKey надає доступ до провідних повнотекстових довідників і журналів, містить інформацію про ліки, відеоматеріали, практичні рекомендації тощо.

Complete Anatomy – найдосконаліша у світі платформа 3D анатомії, яка використовується фахівцями зі всього світу для розуміння складних анатомічних структур.

Osmosis – медична освітня платформа, що використовується студентами-медиками, лікарями та особами, які доглядають за пацієнтами. Платформа пропонує користувачам зрозумілий, інформативний і цікавий навчальний контент. Бібліотека Osmosis складається з понад 2 тисяч відео, які охоплюють патологію, фізіологію, фармакологію та клінічну практику, а також містить відповідні запитання, картки та примітки.