Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Сьогодні всі лікарі та лікувальні заклади міста Дніпра та Дніпропетровської області об’єдналися та згуртувалися для  спільної допомоги пораненим та цивільним громадянам України.

Разом із фахівцями Дніпровського державного медичного університету, стали до роботи і молоді лікарі.

Сьогодні лікарні м. Дніпра надають допомогу пораненим бійцям. Тут за власною ініціативою з першого дня війни працюють наші лікарі-інтерни травматологи. 

Наразі на кафедрі анестезіології, інтенсивної терапії та медицини невідкладних станів ФПО Дніпровського державного медичного університету навчаються лікарі-інтерни 1 та 2 року навчання за фахом «анестезіологія та Інтенсивна терапія» та за фахом «дитяча анестезіологія». Всі наші лікарі вийшли на роботу під час навчання, щоб допомогти лікувальним закладам.

Незважаючи на труднощі сьогодення, наша молодь щоденно і цілодобово бере активну участь у лікуванні поранених у всіх закладах міста, які їх приймають.

Лікарі-інтерни кафедри хірургії №1 Дніпровського державного медичного університету стали до роботи на своїх заочних базах. Разом із досвідченими лікарями вони залучені до виконання заходів, пов’язаних із наданням медичної допомоги. Молоді хірурги надають посильну допомогу: беруть участь у складних хірургічних втручаннях, виконують перев’язки прооперованих пацієнтів, здійснюють діагностичні та лікувальні заходи.

Керівники всіх лікарень, де працюють наші молоді лікарі, висловлюють слова подяки керівництву Дніпровського державного медичного університету. Віримо в нашу молодь – майбутнє української медицини!