Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Очікування професійно-орієнтованої, якісно підготовленої до навчання у вищому навчальному закладі молоді - найважливіший пріоритет вступної кампанії Дніпровського державного медичного університету.

 

Вже 28 років поспіль медичний ліцей «Дніпро» є складовою безперервної медичної освіти в медицині. За цей час сотні випускників ліцею отримали якісну освіту в нашому навчальному закладі та гідно працюють в закладах охорони здоров’я області й країни.

Численні заходи і урочистості в ліцеї проходять сумісно з представниками університету. В складі гостей свята останнього дзвоника ліцею «Дніпро» 2021 року були почесні гості: перший проректор Дніпровського державного медичного університету, доктор медичних наук, професор Ігор Станіславович Шпонька та директор Дніпропетровського відділення Малої академії наук України Наталія Василівна Тягло.

Професор Ігор Станіславович Шпонька привітав випускників і побажав їм успіхів у складанні ЗНО та поповнити склад студентів-першокурсників Дніпровського державного медичного університету.

Свято пройшло на високому емоційному підйомі.

У виступах педагогів, батьків і ліцеїстів пролунали слова вдячності вчителям, палкі побажання здійснення заповітних мрій, нових творчих горизонтів і щасливого майбутнього.