Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Однією складовою державної атестації студентів на випускному курсі є ліцензійний інтегрований іспит Крок 2. «Загальна лікарська підготовка».

26 травня 2021 року в Дніпровському державному медичному університеті ліцензійний інтегрований іспит Крок 2 відбувся для іноземних студентів I та II міжнародного факультету за напрямком «медицина».

Іспит проводився в сучасних аудиторіях ДДМУ з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів щодо попередження розповсюдження респіраторної інфекції спричиненої SARS-CoV2. Всі іноземні випускники під час проведення Крок 2 продемонстрували високий рівень організації, відповідальності та обізнаності.

В цьому році наш університет закінчують 136 англомовних та 24 російськомовних іноземних громадян з 16 країн світу. Попереду у наших випускників складання практично-орієнтованого іспиту з клінічних дисциплін – внутрішніх хвороб, хірургії, акушерства та гінекології, дитячих хвороб та дитячих інфекцій, та іспит з гігієни та екології, соціальної медицини, організації та економіки охорони здоров’я.

Отже, побажаємо нашим випускникам наснаги, підтвердити свій високий рівень професійних знань і з гордістю повідомити своїх батьків про успішне завершення навчання у Дніпровському державному медичному університеті!