Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

До Дня Святого Миколая студенти другого медичного факультету та студенти-гуртківці кафедри дитячої хірургії, ортопедії та травматології влаштовувати святкову виставу для наймолодших пацієнтів обласної дитячої клінічної лікарні.

Діти брали активну участь у проведені конкурсів та вікторин за сценарієм казки. Малюки танцювали, співали, відгадували загадки та декламували вірші. Усі вони отримали подарунки і солодощі.
Потім казкові герої завітали до відділення реконструктивної хірургії, гематологічного, травматологічного та інших відділень лікарні і вручили подарунки хворим дітям.

Привітали малюків з Днем Святого Миколая завідувач кафедри дитячої хірургії, ортопедії та травматології професор В.А. Дігтяр, директор обласної клінічної лікарні кандидат медичних наук, заслужений лікар України О.Л. Хитрик та асистент кафедри дитячої хірургії, ортопедії та травматології О.Г.Садовенко.
Допомогу у підготовці до свята надали декан ІІ медичного факультету професор С.В. Козлов та студенти: Благовісний Андрій, Підберезна Віта, Дмитрук Надія, Кравченко Златослава, Ангеловська Валерія, Крестьянінова Аліна, Чуприна Катерина, Смирнова Аріна, Богданович Марія, Галачинська Анастасія, Зарувінська Людмила, Котова Валерія, Молодченко Владислава, Ребедайло Катерина, Стрельцова Софія.

Співробітники  лікарні, батьки дітей та  малюки вдячні студентам за  яскраве свято!