Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Дуже радує, що наших студентів хвилює широке коло актуальних для суспільства проблем. Українська та іноземна молодь, яка навчається у Дніпровському державному медичному університеті, завжди активно долучається до волонтерства та благодійництва, веде просвітницькі кампанії, займається творчою діяльністю. Натхненник більшості ініціатив – Рада студентів, яка також докладає багато зусиль щодо збереження навколишнього середовища. Адже чисте, безпечне довкілля – невід’ємна частина психологічного та фізичного здоров’я людства. Уже протягом багатьох років у Дніпровському державному медичному університеті існує чудова традиція студентської толоки, коли майбутні медики, фармацевти, стоматологи, ерготерапевти дружньо роблять місто чистішим.

30 вересня, після  завершення занять українські та іноземні студенти вирішили присвятити вільний час проблемам забруднення довкілля. Небайдужа молодь, яку очолив голова Ради студентів Максим Гребень, розпочала прибирання Лоцманського узвозу. Робота просто кипіла: хлопці та дівчата збирали сміття, що захаращувало узбіччя, очищали пішохідні зони. Дуже корисною була участь іноземних студентів, які відгукнулись на заклик міжнародного факультету долучитися до волонтерської ініціативи.

Після того як Лоцманський узвіз був повністю прибраний, студенти взялися за територію довкола гуртожитків №6 та №7. Вони не тільки зробили там генеральне прибирання, а й підготували до зимівлі дерева, що ростуть на території біля гуртожитків.

Тож дякуємо небайдужій молоді та закликаємо інших студентів підтримувати ініціативи Ради студентів та робити світ кращим!