Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановні викладачі, лікарі, студенти!

 

Вітаю вас усіх, кого об’єднує чистота білого халата з нашим головним професійним святом – Днем медичного працівника!

 

Для нашого навчального закладу це особлива святкова подія, бо вже понад століття від професійного народження і до фахового визнання формуємо потужну армію хранителів здоров’я людей.

Здоров’я - найвища цінність, і наш університет завжди є скарбницею медичних знань, мудрості та професіоналізму.

Наші викладачі разом з наданням теоретичних знань проводять практичну діяльність в 50 лікувально-профілактичних закладах міст Дніпро і Кривий Ріг. 527 співробітників пліч-о-пліч з практичними лікарями забезпечують якісну медичну допомогу, запроваджують сучасні технології, діляться професійним досвідом. В університеті успішно функціонують «Медичний центр», «Університетська клініка».

Час випробувань підтвердив відданість професії, професіоналізм і відповідальність нашого колективу. Особливі почуття гордості й вдячності висловлюю викладачам, співробітникам і студентам, які в період пандемії COVID-19, ризикуючи здоров’ям і життям, самовіддано працювали та продовжують працювати у вогнищах смертоносної інфекції.

Так, на передовій разом з практичними лікарями самовіддано трудяться співробітники наших 12 кафедр. У червоних зонах вони пролікували понад 8 000 і надали консультації майже 26 000 хворим на COVID.

Глибоку повагу і вдячність висловлюю нашим співробітникам, які надають спеціалізовану медичну допомогу учасникам АТО. Лікувальні заходи з використанням сучасних технологій, що проводилися стоматологічними кафедрами і кафедрами хірургічного профілю, повернули до повноцінного життя тисячі поранених бійців, які відстоюють незалежність України.

Передаю вітання нашим управлінцям – Департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради та Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації, керівникам лікувально-профілактичних закладів з вдячністю за взаємодію, підтримку в складний і відповідальний період для країни та людства.

Шановні колеги! Наше життєве покликання – повсякденна праця, нести добро, турботу і оберігати безцінний дар – здоров’я людей.

Бажаю вам на цьому шляху творчих звершень і найкращих досягнень в найблагороднішій професії людства!

Здоров’я вам і вашим родинам, гідної оцінки вашої праці суспільством і державою!

Нехай кожен день вашого насиченого життя наповнюється мудрістю, силою і любов’ю!

 

З повагою
Тетяна ПЕРЦЕВА, ректор