Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Цьогоріч наш  навчальний заклад поповнився понад шістьмастами студентами першого курсу, які приїхали здобувати освіту у м. Дніпро з 30 країн світу.

Найбільше іноземних громадян навчатимуться на спеціальності «медицина» – понад  400, на спеціальності «стоматологія» - понад 150. Цього року збільшується кількість мов викладання, окрім  російської і англійської будуть вчити  основам професії ще й французькою мовою. 

В перший день листопада в Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова  відбулась урочиста посвята першокурсників. З вітальним словом  трьома  мовами звернулась до першокурсників ректор Дніпропетровської медичної академії, професор Т.О. Перцева. Вона побажала усіляких  успіхів, наполегливості у досягненні мети і вручила двом студентам Хусану Пулатову (Узбекистан) і Нсингхи  Анну ( Ангола) символіку медичних знань: білий халат, залікову книжку і ключ знань. Від імені першокурсників з привітальним словом до присутніх на урочистій події звернулась  студентка  Ламери Амире (Алжир).

Зворушливим моментом стало  складання присяги лікаря першокурсниками. Для майбутніх  фахівців - це незабутня мить, яка засвідчує відданість професії і готовність надати медичну допомогу тим, хто її потребує.

Напередодні урочистої посвяти  відбулися виробничі збори першокурсників 2 міжнародного факультету ( англомовна форма навчання). Проректор з науково – педагогічної  роботи професор Л.Ю. Науменко розповів про сучасну матеріально – технічну базу академії і побажав успіхів у навчанні та оволодінні майбутньої професії. Декан 2 міжнародного факультету, професор Р.В. Разумний  повідомив про організацію навчального процесу та правил  внутрішнього розпорядку, надав інформацію щодо облаштування побуту та проведення дозвілля і відповів на численні запитання студентів.