Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

1 жовтня 2018 року народний музей імені І.І. Крижанівської приймав ветеранів академії, які зібралися на зустріч до Міжнародного Дня людей похилого віку, що традиційно проводиться під патронатом керівництва академії Радою ветеранів, жіночою радою та клубом "Надія".

На святкову зустріч прийшли 45 ветеранів, від керівництва академії в ній взяли участь ректор Т.О. Перцева, ректор 1981-1996 років Л.В. Новицька - Усенко, голова профспілкового комітету В.В. Васильченко, голова Ради ветеранів Ю.П. М'ясоїд, голова жіночої ради Л.М. Одинцова, куратор музею на громадських засадах О.О. Нефьодова.

Ректор академії професор Т.О. Перцева привітала ветеранів зі святом і нагадала, що цьогоріч академії виповнилось 102 роки. До цієї дати проголосив актову промову проректор з науково-педагогічної роботи професор Л.Ю. Науменко. Брошуру з промовою роздали ветеранам. Також Т.О. Перцева повідомила про  цьогорічний набір студентів на 1 курс, про соціально-економічні напрямки діяльності академії та важливі події, які відбулись у вузі за час після останньої зустрічі з ветеранами. Це і відновлення пограбованої торік алеї вітчизняних вчених-медиків, і ремонти учбових корпусів та гуртожитків.

Ветерану академії Г.В. Горбуновій був вручений  почесний знак "За відданість медицині", а ювілейні медалі - професору І.В. Твердохлібу і О.О. Нефьодовій, а також  ветеранам А.І. Гавриленку, С.І. Сокуренко, Л.А. Мальцевій.