Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Проект, створений півтори роки тому Дніпропетровською обласною радою і Дніпропетровською медичною академією для підвищення професійної кваліфікації сімейних лікарів, набуває все більшої кількості прихильників за максимальну доступність для кожного спеціаліста, який прагне отримати нові знання.

На вересневому засіданні начальник відділу розвитку місцевого самоврядування виконавчого апарату Дніпропетровської обласної ради О.М. Тішкін повідомив про поширення досвіду в інших областях України в разі визнання Мінекономрозвитком України як кращої практики місцевого самоврядування.

Ректор ДМА Т.О. Перцева закликала учасників телеконференції подавати теми для подальших засідань і затвердження планів лекцій на наступний рік.

Завідуюча кафедрою сімейної медицини ФПО, доцент І.Л. Височина та доцент Н.С. Башкірова  виступили з доповіддю, в якій розглянули найважливіші проблеми консультування лікарем первинної медичної допомоги матері здорової і хворої дитини з питань харчування немовлят і дітей раннього віку від 6 місяців до 3 років. Викладачі академії закликали сімейних лікарів дотримуватись затвердженого порядку надання первинної медичної допомоги (Наказ МОЗ України від 19.03.2018 року) і Глобальної стратегії ВООЗ\ ЮНІСЕФ щодо вигодовування немовлят та дітей раннього віку. А також надали поради щодо консультування та особливостей спілкування з пацієнтами з питань годування дітей грудного і раннього віку. 

Подивитись відеозвіт конференції можна на нашому сайті  в розділі "Телеконференції".