Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

25 травня пролунав останній дзвоник для випускників Дніпропетровського обласного медичного ліцею - інтернату "Дніпро". Свято відбулось на  площі урочистих подій Дніпропетровської медичної академії, де розташований навчальний заклад.

Усмішки, квіти, щирі слова подяки за сумлінність у навчанні дарували випускникам вчителі, батьки, гості.

На урочистості завітав голова Дніпропетровської обласної ради Г.О. Пригунов, який побажав випускникам вступити до вищого навчального закладу і стати кваліфікованими лікарями, гідними громадянами своєї країни і рідного краю. Від пообіцяв, що теріторіальна громада області  і надалі надаватиме підтримку ліцею, зокрема, до кінця року придбає для учнів декілька навчальних класів: хімії, біології, фізики з цифровими лабораторіями.

З нагоди завершення навчання  до ліцеїстів звернулась ректор ДМА, професор Т.О.Перцева і подякувала за вибір найгуманнішої професії - лікаря, і дала такі настанови: "Бажаю вам успішно скласти ЗНО, гарно відпочити влітку, а вже восени чекаємо вас знову на цій площі скласти присягу майбутнього лікаря. До зустрічі на першому курсі!"

Кращих учнів традиційно нагородили грамотами і подяками. За високий професіоналізм, впровадження сучасних методів навчання вчительку хімії О.В.Роман нагородили нагрудним знаком Дніпропетровської обласної ради "За розвиток духовності".

За результатами ЗНО минулого року медичний ліцей "Дніпро" увійшов до трійки найкращих шкіл України і посів перше  місце в Україні за результатами ЗНО з хімії і біології. Так тримати!