Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

16 травня у Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова відбулася довгоочікувана подія, на яку нетерпляче чекали студенти всіх факультетів і курсів – фінал конкурсу «Містер та Міс ДМА 2018».

Із 40 студентів було обрано 7 хлопців та 7 дівчат. Багато тижнів кращі з кращих, відібрані на кастингу, готувались та тяжко працювали, аби влаштувати незабутнє шоу.

Конкурсанти демонстрували дефіле у власних неповторних образах, дивували глядачів яскравими танцями та вокальними номерами. Майбутні медики намагалися максимально відобразити свою індивідуальність та запевнити, що саме вони гідні звання «містера та міс».  

У момент ікс судді прийняли важке рішення та назвали най-най-кращих. Ними стали Ігор Мороз та Діана Сущенко.

Протягом усього концерту публіку запалювали ведучі – директор модельного агентства «Fashion academe» Анна Колесник, організатор та постановник конкурсу, модель «Dnipro Fashion Day», міс Кіровоград Маргарита Вороніна, регіональний координатор студміс Україна, голова оргкомітету «Dnipro Fashion Days» Марія Аліценко.

Учасники подарували глядачам неймовірне шоу, але варто відзначити і тих, кому дісталася досить непроста роль – обирати найкращих. Це вельмишановне журі на чолі з завідувачем кафедри патологічної анатомії і судової медицини Алексєєнко Олександром Адольфовичем та деканом І медичного факультету Сілкіною Юлією Валеріївною.

Дякуємо усім, хто доклав зусиль та приєднався до цього дійства: фотографам, стилістам та глядачам. Сподіваємося, що цей запальний вечір надовго залишиться у вашій пам'яті.