Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

14-27 квітня у Ріо-де-Жанейро проходила Міжнародна освітня конференція FAUBAI, на яку з'їхалися понад  740 учасників з 28 країн світу.

До складу української делегації ввійшли представники 8 вищих навчальних закладів Дніпра та Києва на чолі з головою Дніпропетровської обласної ради Глібом Пригуновим.

Престиж Дніпропетровської медичної академії на освітній виставці ExpoPoss 2018 Recruit Higher Education Students from Brazil у Ріо-де-Жанейро та Сан-Паулу презентував проректор з науково-педагогічної роботи, професор Леонід Юрійович Науменко.

У ході візиту делегація зустрілася з мером столиці Бразилії, губернаторами штатів Ріо-де-Жанейро і Парана, а також побувала з екскурсійною програмою на водоспадах Ігуасу. У місті Куритиба (адміністративний центр штату Парана), де зосереджена найбільша українська діаспора, гостей зустрів голова Українсько-бразильського центрального представництва Вітторіо Соротюк.

Головною метою візиту є залучення бразильских студентів до дніпровських ВНЗ та плідна співпраця у сфері освіти. Минулого року у Дніпрі відкрили Українсько-Бразильський центр та почесне консульство, що стало першим кроком до налагодження зв'язку із далекою країною. А вже цьогоріч на міжнародній освітній виставці бразильська молодь виявила неабияку зацікавленість до навчання у нашій академії.