Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

19 квітня на кафедрі дитячої хірургії, ортопедії та травматології відбулася ХVIII медична конференція «Новини медичної науки». Студентами медичних факультетів, інтернами були надані кращі наукові роботи з актуальних питань дитячої хірургії, над якими вони працювали протягом року. Це була дуже цікава та корисна конференція. Доповіді, у вигляді мультимедійних презентацій, були присвячені самим різним питанням. Студентка ІІІ курсу, ІІ медичного факультету Залізняк Анастасія доповіла про історичні аспекти лікування інвагінації кишечника у дітей. Студент V курсу, ІІ медичного факультету Денисенко Владислав доповів про сучасні досягнення в лікуванні цього виду кишкової непрохідності.

Студентка VI курсу, ІІ медичного факультету Волобуєва Марина доповіла про нові підходи до лікування дітей з вродженими вадами розвитку сечостатевої системи у хлопчаків та впровадження сучасних методів реабілітації хворих.

Студентка V курсу, І медичного факультету Трубіцина Анастасія доповіла про впровадження сучасного протоколу ультразвукової діагностики у дітей з політравмою на різних етапах надання медичної допомоги.

На конференції представили свої наукові роботи інтерни 1-2-го років навчання Міщук Євген, Вернигора Денис. Вони піднімали питання діагностики та лікування хірургічних захворювань у дітей, а також питання сучасної медичної реабілітації хворих.

Присутні активно приймали участь в обговоренні наукових доповідей. Доповідачі на всі питання надали обґрунтовані відповіді. Конференція пройшла на високому рівні, студенти отримали нові знання в діагностиці та лікуванні дітей з вадами розвитку та хірургічними захворюваннями. Кращі доповіді були відмічені нагородами.