Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

19-21 квітня на базі Запорізького державного медичного університету було проведено II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з патологічної фізіології.

В олімпіаді взяли участь 39 учасників з різних міст України. Вони вирішували конкурсні завдання, які складалися із розв'язання комплексної ситуаційної задачі, комп'ютерного тестування та третього туру – "домашнього завдання" (доповіді, яку учасники мали яскраво представити та захистити). Запропоновані завдання передбачали демонстрацію практичного використання набутих знань та навичок публічного виступу.

Дніпропетровську медичну академію представляли студенти 3-го курсу Коваленко Ярослав (І медичний факультет, 10-Б група, 30 десяток) та Бондаренко Лілія (І медичний факультет, 1-А група, 1 десяток). Вони показали гідний рівень підготовки на всіх етапах змагання. У третьому турі Коваленко Ярослав отримав перемогу за доповідь "Роль штучно викликаної гіпоксії на прогресію епітеліальних пухлин". Також високо оцінили доповідь Бондаренко Лілії "Зв'язок алергії з іншими патологічними процесами". У загальному підсумку наші студенти увійшли до десятки кращих.

Бажаємо творчих успіхів, натхнення та подальших наукових досягнень!