Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Є тільки один дійсно невичерпний скарб – це велика бібліотека. П'єр Буаст (французький лексикограф і поет) 

  

Третього квітня 2018 року на кафедру внутрішньої медицини 1 завітали співробітники бібліотеки Дніпропетровської медичної академії. Спочатку до уваги викладачів, аспірантів, клінічних ординаторів було представлено презентацію щодо роботи сайту бібліотеки, ресурсів та послуг, які надає відділ своїм читачам, використовуючи інформаційні технології. Потім було запропоновано перегляд літератури та періодичних видань за напрямами роботи кафедри.

Такий, на перший погляд, незвичний формат відвідування бібліотеки став для співробітників кафедри дуже актуальним та корисним. Під час зустрічі викладачі не тільки змогли отримати книги у тимчасове користування, а й скопіювати необхідну інформацію, поставити запитання бібліотекарям і отримати на них вичерпні відповіді.

У сучасному темпі життя на відвідування бібліотеки залишається так мало часу, тож коли такий шанс випадає прямо на робочому місці, нова книга за спеціальністю вже не залишиться непоміченою.

Ми щиро вдячні завідуючій бібліотеки та усьому колективу за таку цікаву, кооперативну й продуктивну співпрацю! Будемо раді новим зустрічам!