Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

2 березня 2018 року відбувся І етап Всеукраїнської олімпіади з Клінічної імунології та алергології на базі кафедри професійних хвороб та клінічної імунології.

До складу журі входили: завідувач кафедри професійних хвороб та клінічної імунології, д. мед. н. Гашинова Катерина Юріївна, професор, д. мед. н. Родіонова Вікторія Всеволодівна, професор кафедри, д. мед. н., головний позаштатний алерголог департаменту охорони здоров'я ДніпроОДА Дитятковська Євгенія Михайлівна, завідувач кафедри мікробіології, вірусології, імунології та епідеміології, доцент, к. мед. н. Степанський Дмитро Олександрович, доцент кафедри внутрішньої медицини 3, к. мед. н. Лакіза Тетяна Владиславівна.

Усі учасники олімпіади продемонстрували високий рівень знань. Та найкраще розкрили свій потенціал наступні студенти:

І місце – Длябога Лєна (І медичний факультет, 7 група, 19 десяток)

ІІ місце – Панов Володимир (І медичний факультет, 3 група, 9 десяток)

ІІІ місце – Тесленко Аліна (ІІ медичний факультет, 201 група, 2 десяток) та Катеруша Денис (ІІ медичний факультет, 202 група, 6 десяток).

Переможці І етапу будуть захищати честь Державного закладу «Дніпропетровська медична академія Міністерства охорони здоров’я України» на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з Клінічної імунології та алергології, що відбудеться 18-20 квітня 2018 року у м. Харків.


Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!