Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Олімпіада проводилась в кілька етапів згідно із  програмою проведення олімпіади з ендокринології.

Тестовий етап відбувся 20 лютого на базі  кафедри внутрішньої медицини 2 ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» спільно з відбірковим етапом олімпіади з внутрішньої медицини. При проведенні туру було використано тести з програми «КРОК-2». За підсумками тестового етапу до наступного етапу пройшли 10 студентів.

Етап оцінки практичних навичок студентів (курація хворого та письмове вирішення ситуаційних задач проводився 23 лютого 2018 р. на базі кафедри ендокринології у Клініці ДЗ «ДМА». До змагань долучилися 8 студентів з відібраних за результатами тестового етапу. За підсумками двох етапів було відібрано 6 фіналістів.

Фіналісти після презентації своїх планів, успіхів в навчанні під час  конкурсу «Чому мені подобається ендокринологія» (домашнє завдання), мали змогу довести свої знання у таких конкурсах як швидке вирішення коротких ситуаційних задач з ендокринної патології, оцінка результатів додаткових методів дослідження та бліц-турнір з діагностики симптомів та синдромів в ендокринології.

За конкурсантів вболівали студенти 4, 5 та 6 курсів 1 та 2 медичних факультетів. На час роботи журі серед глядачів проводився конкурс для глядачів. Вони відповідали  на бліц-питання стосовно ендокринної патології.

За підсумками олімпіади переможцями стали:

  1. Молокова І.О. (1 мед. ф-т, 4 курс, 9 група, 25 дес.) (1 місце),
  2. Колеснік К.М. (1 мед. ф-т, 5 курс, 5 група, 15 дес.) (2 місце)
  3. Єрошенко А.О. (2 мед. ф-т, 4 курс, 101 група, 3 дес.) (3 місце).

Приз глядацьких симпатій за змагання в бліц-конкурсі серед глядачів Отримав Вівчар Б.В. (1 мед. ф-т, 6 курс, 3 група, 8 дес.).

Переможці конкурсу Молокова І.О. та Колеснік К.М. зможуть взяти участь у II турі Всеукраїнської студентської олімпіади з ендокринології, яка відбудеться 12-13 квітня 2018 р. в Тернопільскому державному медичному університеті ім. І.Я. Горбачевського Міністерства охорони здоров’я України.

Дякуємо усім студентам, які прийняли участь у I турі Всеукраїнської  олімпіади з ендокринології!

Бажаємо перемоги студентам, які візьмуть участь в подальших змаганнях!