Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

У нашій Медичній Академії існує добра традиція влаштовувати святкові вистави дітям обласної дитячої клінічної лікарні до Нового Року та дня Святого Миколая. Для малюків, які в цей час перебувають в лікарні - це справжнє свято! Особливо потребують нашої уваги діти онкологічного, гематологічного та інших відділень лікарні.

Студенти IІ та I медичних факультетів, а також студенти-гуртківці кафедри дитячої хірургії, ортопедії та травматології приймають активну участь в організації та проведенні свят і постановці казкових вистав для малюків.

Привітали малюків, батьків, які перебувають з дітьми на лікуванні завідувач кафедрою дитячої хірургії, ортопедії та травматології, професор В.А.Дігтяр, директор КЗ «ДОДКЛ» ДОР» канд. мед наук, Заслужений лікар України О.Л.Хитрик.

І почалася казкова вистава…Діти тепло вітали казкових героїв, Діда Мороза та Снігуроньку. Казка була дуже цікава з великим різноманіттям героїв. Були проведені цікаві конкурси та вікторини у яких всі діти брали дуже активну участь. Малята сумісно з казковими героями танцювали, відгадували загадки та допомагали «негативним» героям стати на шлях добра. Студенти привітали всіх дітлахів подарунками і солодощами.

 Потім студенти завітали до відділення реконструктивної хірургії з онколіжками,  гематологічного, травматологічного відділень та інших відділень лікарні і привітати хворих дітей прикутих до ліжка. На прохання малюків казкові герої виконували святкові пісні, а діти декламували вірші. Не можна без хвилювання дивитися на дитину, яка читає вірші, або намагається проспівати пісеньку і в цей час знаходиться у край важкому стані!!! Всім малюкам у відділеннях студенти подарували подарунки!

Студенти весело піснями також привітали лікарів та співробітників відділень обласної клінічної лікарні. Вони завжди чекають майбутніх лікарів і раді саме од них почути теплі привітання з Новим Роком та Різдвом!

Допомогу у підготовці до свята надали декан ІІ медичного факультету професор С.В. Козлов, зам. декану О.С.Трушенко, завідувач кафедрою дитячої хірургії, ортопедії та травматології професор В.А.Дігтяр та асистент кафедри О.Г.Садовенко.

Активну участь у проведенні свята брали студенти ІІ медичного факультету Сорока Олександра, Піндіч Сергій, Зорєв Дмитро, Судак Людмила, Осіюк Іван,  Політун Маргарита, Катеруша Денис, Михайленко Іван, Карпеченко Ольга, Зубко Владіміра, Іванова Анна, Колесник Галина, Денисенко Владислав та 1 медичного факультету Паронік Ганна, Політун Микола.