Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

На кафедрі фтизіатрії Дніпропетровської медичної академії вже стало доброю традицією вітати маленьких пацієнтів дитячого відділення Дніпропетровського обласного клінічного лікувально-профілактичного об’єднання «Фтизіатрія ДОР» зі святом Миколая.

Разом з викладачами кафедри до цієї доброї справи долучилися і студенти медичної академії, об’єднані спільною метою і щирим бажанням нести радість тим, хто потребує особливої уваги та допомоги. Співробітники кафедри разом зі студентами підготували для дітлахів, які лікуються в протитуберкульозному дитячому відділенні, подарунки – солодощі, фрукти, іграшки, кольорові олівці, розмальовки, книги, засоби гігієни тощо.

Від наших маленьких пацієнтів, медичних працівників відділення, від всього колективу кафедри висловлюємо теплі слова вдячності студентам нашої академії 4 курсу І медичного факультету: Кравченко Г. В., Кучай І. М., Осняч А. С., які подарували зонди для харчування та для забору матеріалу; Шімітіло О. І., Школьна С. Я. – засоби для особистої гігієни; Антінескул Д. М., Чудля Є. С.  – книжки, розмальовки, канцтовари; студентам 10 групи, а також усім, хто долучився до цього святкування.

Ми бажаємо усім гарних свят, здійснення мрій та справжньої віри у дива!