Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Підходить до завершення листопад і сумно нагадує нам всім, що вже рік минув з того часу, як згасла життєва свічка Георгія Вікторовича Дзяка. 

Час летить невмолимо швидко, проте не так швидко гояться рани в душах тих, хто його знав і любив. Раптово осиротіли всі: сім'я, друзі, співробітники, студенти...

Георгій Вікторович Дзяк – визнаний вчений у нашій країні та у світі. Г.В. Дзяк – член президії НАМН України, член наукової ради НАМН Ук­раїни, голова проблемної комісії МОЗ та НАМН України «Кардіологія та ревматологія», член президії спеціалізованої ради при Міністерстві освіти і науки України, заступник голови Асоціації кардіологів України, дійсний член, академік Нью-Йоркської академії наук (1998) та Академії медицини Польщі (1998), член Євро­пейського кардіологічного товариства, член Аме­риканської асоціації артеріальної гіпертензії, дійсний член Петровської академії наук та мистецтв Росії, міжнародної професорської асо­ціації, заступник головного редактора «Українсь­кий кардіологічний журнал», головний редактор журналу «Медичні перспективи», почесний про­фесор Дніпропетровського Національного уні­верситету ім. Олеся Гончара. Він був Почесним громадянином м. Дніпропетровська, депутатом Дніпропетровської міської ради, почесним членом Української федерації вчених. 

Людина дивовижної долі, Георгій Вікторович залишив про себе добру пам'ять у серцях хворих, своїх колег та учнів.

Ми схиляємо голову перед пам’яттю Великого Вченого і Вчителя та пишаємось, що нам пощастило бути його сучасниками…

 

 

Ми пам'ятаємо!