Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Студенти нашої академії разом із викладачами вже вкотре  зрозуміли, що така поїздка дає змогу на практиці відчути позитивні емоції від добрих справ та згуртуватись між собою. Бо саме відвідування вихованців будинку-інтернату спрямовано на виховання у студентів, особливо майбутніх лікарів, гуманістичних цінностей, відповідального ставлення до кожного, незалежно від його соціального статусу чи фізичних даних, а також здатність до співчуття. Завдяки небайдужості студентів та співробітників нашої академії для дітей було придбано демонстраційні стенди для оформлення фотографій та дитячих творчих робіт й, звичайно, солодощі і фрукти. Ці кошти було зібрано під час проведення традиційної благодійної акції – свята Масляна, що проводилася навесні в ДЗ «ДМА МОЗ України».

Протягом дня проводились різні конкурси та ігри, студенти розповіли дітям про свою майбутню професію лікаря. Зустріч з дітьми була корисною для всіх – як студентів, які вкотре впевнились, що саме ця категорія суспільства потребує захисту, підтримки та уваги, так і дітей, які були надзвичайно раді спілкуванню.

Щиро дякуємо всім небайдужим, хто приєднався і поділився частинкою добра та душевного тепла з дітьми, які так сильно цього потребують!