Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

17 та 18 травня 2017р. у місті Дніпро у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулась науково-практична конференція «Актуальні питання внутрішньої медицини. Від клінічних досліджень до клінічної практики», яка була присвячена пам’яті академіка НАМН України Г.В. Дзяка.

Загалом було заслухано 42 доповіді. Свої доклади представили – проф. Перцева Т.О., проф. Коваль О.А., проф. Колесник Т.В., проф. Черній В.І., проф. Більченко О.В., проф. Березняков І.Г., проф. Мостовий Ю.М., проф. Проценко Г.А., проф. Анохіна Г.А., проф. Степанов Ю.М., проф. Дитятковська Є.М. та багато інших.

Учасники засідань мали можливість ознайомитись з сучасними методами діагности та лікування кардіологічних, пульмонологічних, ревматологічних та інших захворювань.

В рамках конференції були представлені стендові наукові доповіді молодих вчених (19 докладів) та студентів вищих медичних навчальних закладів (12 докладів).

Всі присутні на конференції, учасники, гості були єдині в думці, що проведена конференція вдалася, об’єднавши в собі механізм співпраці і зв’язку між медичною наукою і практикою, а також виразили надію на подальше проведення подібних заходів з розширенням тематики.