Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

04-06 травня 2017 р. на базі Одеського національного медичного університету проводився ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з „Інфекційних хвороб” серед медичних вищих навчальних України. ІІІ місце здобув наш студент VІ курсу І медичного факультету Марзан Олександр.

Від нашої академії було делеговано три студенти – переможці І етапу студентської олімпіади ДМА: студент VІ курсу І медичного факультету Марзан Олександр та студенти V курсу І медичного факультету Бучарський Олександр і Горлова Юля.

Також, студентів підтримувала доцент кафедри інфекційних хвороб Ольга Шевченко-Макаренко, яка була членом журі олімпіади.

До підготовки студентів до олімпіади окрім керівників гуртка була залучена більшість викладачів кафедри, а саме, завідувач кафедри, професор Людмила Шостакович-Корецька, професор Віктор Маврутенков, доценти Ольга Шевченко-Макаренко, Світлана Галущенко, Віктор Дядик, асистент Оксана Якуніна.

Серед завдань на олімпіаді студенти вирішували завдання по типу КРОК-2, розв'язували задачі підвищеної складності, демонстрували свої практичні навички у ліжка хворого.

Крім того були і інші нагороди. Так, Бучарський Олександр отримав диплом за використання інноваційних технологій у обстеженні хворих, та Ольга Шевченко-Макаренко отримала Подяку ректора Одеського національного медичного університету за активну участь у проведенні ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з „Інфекційних хвороб”.

По закінченні олімпіади усі учасники приєднались до флешмобу у підтримку лікарів запропонованому кафедрой інфекційних хвороб ОНМУ «#я підтримую лікаря».

Крім наукової тематики у студентів була цікава культурна програма, вони разом з усіма учасниками відвідали музей криміналістики та ознайомились з історією ОНМУ, потім мали пішохідну екскурсію містом та відвідали видатні місця Одеси, мали змогу порівняти методи викладання дисципліни у різних ВНЗ, придбали нових друзів з усіх куточків Украйни.

Нагадуємо, що у нас на кафедрі завжди відкриті двері бажаючим займатись у нашому науковому гуртку!

На фото: учасники олімпіади разом зі членами журі. Керівники СНТ кафедри інфекційних хвороб доцент Світлана Галущенко та асистент Оксана Якуніна.