Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Спортивні змагання є значним громадським заходом, в якому беруть участь не тільки спортсмени, а й глядачі. Це свято радості, здоров'я, успіху, який є важливим виховним фактором і має велике агітаційне значення.

У квітні місяці в ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» була проведена традиційна спартакіада пам’яті Галини Романової. Активну участь в якій прийняли 3 факультети: 1 медичний, 2 медичний та стоматологічний (в цілому приблизно 200 чоловік). В якості позитивної тенденції хочеться відмітити, що з кожним роком в стінах нашої Alma Mater з’являється ще більше талановитих спортсменів, і тих, хто бажає приймати участь у таких заходах. Програма спартакіади включала в себе: волейбол (жіночий та чоловічий), гирьовий спорт, армспорт, плавання, легкоатлетичний крос, шахи, настільний теніс та бадмінтон. Кожна команда показала себе на вищому рівні.

Підбивши підсумки, за результатами кожної з гри,

I місце посіла команда 1 медичного факультету,

II місце – 2 медичний факультет,

III місце – стоматологічний факультет.

Нагороди урочисто були вручені під час мітингу присвяченого Дню Перемоги.

 Головний результат спартакіади – насолода від гри, всебічний розвиток студентів та фізичне вдосконалення. Адже як говорив Антон Павлович Чехов: «Надо быть ясным умственно, чистым нравственно и опрятным физически».

 Профком студентів