Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06
22 - 23 квітня 2017 року у дивовижному місті Вінниця відбулась зустріч UMSA “SCOPE Training Weekend 2017”. 
році.
 
Така зустріч була проведена вперше, її метою було розповісти учасникам актуальну та нову інформацію про проходження практики закордоном. Окрім цього студенти змогли взяти участь у цікавих англомовних майстер-класах, почути поради від учасників минулорічних обмінів та дізнатися, що саме необхідно для того аби поїхати на стажування SCOPE в наступному навчальному році. 
 
Учасники від UMSA Dnipro отримали багато корисної інформації з приводу міжнародних обмінів, зокрема: як оформляти візи, чого треба боятись і яких помилок не треба робити, як обирати маршрут, що означає «грант» і як його можна отримати. Особливо цікавим став майстер-клас Medical English SCOPE, де всі бажаючі дізналися про особливості збору анамнезу та огляду пацієнтів англійською мовою, і на власному досвіді переконались в важливості щойно отриманих знань. Окрім цього, студенти змогли поглибити свої знання в імунології пухлин, дізнатися про нові напрямки терапії пухлин, а також перевірити отримані знання в інтерактиному майстер-класі "Імунотерапія пухлин". 
 
Після цікавого та напруженого дня учасники SCOPE Training Weekend 2017 насолоджувались видами нічного міста, ділилися враженнями та планували нові проекти. Та на цьому пригоди не завершились, вже наступного ранку учасники відвідали музей-садибу М.І.Пирогова- видатного вченого, геніального хірурга, анатома, творця військово-польової хірургії, педагога і громадського діяча. Розглянувши музейні експонати, пройшовши тінистими алеями студенти, ще раз, на власному досвіді переконались, якою дивовижною, розумною і сміливою людиною був Микола Іванович Пирогов.
 
 Загалом учасники SCOPE Training Weekend 2017 дізналися багато корисної інформації про стажування закордоном і знайшли нові можливості для покращення свого рівня володіння англійською мовою. Так що чекаємо більше активних учасників обмінів на наступний рік!
 
#SCOPE_Training_Weekend#2017