Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

21-22 березня 2017 року у м.Києві на базі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася Всеукраїнська універсіада з клінічної фармакології. Захід проводився у консультативно-діагностичній поліклініці НДСЛ «ОХМАТДИТ» МОЗ України на кафедрі клінічної фармакології та клінічної фармації Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Від Дніпропетровської медичної академії кафедра фармакології і клінічної фармакології (завідувач кафедри к.мед.н., доцент С.М. Дронов; зав.циклом клінічної фармакології к.мед.н., доцент О.Ю. Коваленко) представила для участі 3 студентів: Длябога Лєна Сергіївна – І медичний факультет, 4 курс, Дольник Марина Юріївна – І медичний факультет, 5 курс та Кириченко Валентин Дмитрович – І медичний факультет, 5 курс.

Універсіада включала конкурсні завдання у вигляді письмових відповідей на тестові завдання та ситуаційні задачі з клінічної фармакології. Для учасників була організована екскурсійна програма містом Києвом.

За результатами проведеного конкурсу переможцем Всеукраїнської універсіади з клінічної фармакології стала студентка Дніпропетровської медичної академії Длябога Лєна Сергіївна - 4 курс, І медичний факультет.

Кафедра фармакології і клінічної фармакології щиро відає Лєну Сергіївни з перемогою на конкурсі всеукраїнського рівня!