Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

У лютому 2017 року в корпусі суспільних наук було проведено інтелектуальне змагання між командами студентів і викладачів ДЗ «Дніпропетровська медична академія» – «Хто зверху?». Ведучими заходу було обрано Анастасію Анісімову та Дмитра Вілюкова, які відразу ж забезпечили всіх глядачів веселими жартами і гарним настроєм.

В першу чергу команди мали обрати капітанів, назву і девіз. Під час цього публіку радувала Таня Гелеш, яка виконала на скрипці пісню гурту «Nirvana». Викладачі назвали свою команду «П’ятірочка», дуже чітко підібравши девіз – «П’ятірочку потрібно заслужити». Студенти ж стали командою «ГАМК», з гаслом «Хто не з нами, той під нами».

Після усіх конкурсів перед присутніми виступила І проректор академії Перцева Тетяна Олексіївна, яка підкреслила необхідність і важливість таких заходів для студентського життя академії.

У підсумку, перемогу з невеликим відривом здобула команда студентів. Але викладачі не засмутилися, а навпаки, привітали їх з цим успіхом.

Під завісу вечора організатори і учасники заходу виконали пісню про студентів, яка дуже сподобалася усім присутнім.

Окрім цього, хочеться від імені організаторів і глядачів подякувати профспілці студентів на чолі з Ярославом Віленським, який взяв активну участь у закупівлі символічних призів для учасників змагання – чашок із зображенням гербу Дніпропетровської медичної академії.