Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Швидко плине час… Рік промайнув і знов, як завжди, під час зимових канікул на спортивній базі академії проводиться традиційна спартакіада серед професорсько-викладацького складу та співробітників. Її присвячують пам’яті професора Є. Г. Попкової. Вперше за багато років на її відкритті не було ректора Г. В. Дзяка, світла йому пам’ять!

Змагання проводились з наступних видів спорту: волейбол чоловічий та жіночий, настільний теніс, бадмінтон, шахи та плавання.

На урочистому відкритті спартакіади вітальні слова промовили в. о. ректора професор В. Й. Мамчур, перший проректор професор Т. О. Перцева, були присутні проректор з науково-педагогічної роботи професор Л. Ю. Науменко, голова профкому співробітників доцент В. В. Васильченко.

Після підняття Прапора України команди приступили до спортивної боротьби.

За результатами змагань у загальному заліку місця розподілилися так: перше місце (54 очки) посіла об’єднана команда І медичного факультету (декан проф. І. С. Шпонька) та ІІ медичного (декан проф. С. В. Козлов); друге місце (52 очки) у об’єднаної команди стоматологічного факультету (декан д.м.н. О. О. Гудар’ян) та ІІІ медичного факультету (декан проф. В. О. Кондратьєв); третє (48 очок) дісталося об’єднаній команді АГЧ (проректор В. В. Самко) та ФПО (декан проф. В. І. Снісарь).

Четверте місце (38 очок) присудили об’єднаній команді І міжнародного факультету (декан проф. О. В. Ковтуненко) та ІІ міжнародного (декан проф. Р. В. Разумний).

Невизначеність першого місця тривала до останнього дня змагань, коли між собою зійшлись команди І та ІІ медфакультетів та стоматологічного і ІІІ медичного факультетів. Перемога у грі з волейболу вивела команду І та ІІ медичних факультетів на загальне перше місце. Велика заслуга у цьому декана І. С. Шпоньки, який сам грав у бадмінтон та волейбол і надихав команду.

На закритті спартакіади поздоровили і призерів, й усіх учасників змагань перший проректор проф. Т. О. Перцева, проректор з науково-педагогічної роботи проф. Л. Ю. Науменко, голова профкому співробітників доцент В. В. Васильченко, якому особиста подяка за багаторічну підтримку цих змагань.

Бажаємо усім співробітникам академії здоров’я, творчого натхнення та миру!

Сергій МОГИЛКО,
голова спортклубу ДМА.

На знімках: епізоди спартакіади