Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

З 12 по15 липня в м. Коломия пройшов чемпіонат України з класичного жиму лежачи. На цих змаганнях виступав цьогорічний випускник Максим Овчар, який вперше піднявся на п’єдестал пошани в ранзі чемпіона України. Швидко минають студентські роки, але сумлінна праця дає свої плоди.

На цьому здобутки наших студентів не закінчились.

З 18 по 28 вересня в м. Харків проводився Чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед ВНЗ. Збірна команда ДМА посіла четверте місце серед сімнадцяти команд, що є гарним показником для непрофільного навчального закладу.

Нашу команду представляли 6 студентів: Богдан Пузанов, Максим Овчар, Дмитро Доін, Максим Жабко, Крістіна Наришкіна (посіла друге місце), Дар’я Мірчук (третє місце в особистому заліку).

На долю Максима Овчара випало подвійне навантаження, він ще виступав серед юніорів та виборов дві малі срібні медалі в окремих вправах,  велику бронзову в сумі триборства й виконав норматив майстра спорту України. Це перший майстер спорту за останні 40 років, який був повністю підготовлений на спортивній базі медичної академії.

Вітаємо з цими досягненнями  і тренера-викладача, майстра спорту України Віктора Черниша та бажаємо нових спортивних  звершень!