Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

В кінці липня робоча група Дніпропетровської медичної академії у складі декана факультету післядипломної освіти професора Снісаря В.І. та заступника декана І міжнародного факультету Задесенця І.П. здійснила робочу поїздку до Тунісу. В рамках візиту проведено ряд зустрічей з керівництвом медичного факультету університету м. Сус, стоматологічного університету у м. Монастир.

В ході зустрічей обговорювались питання співпраці в напрямках обміну досвідом між викладачами, стажування студентів та наукових дослідженнь. Обмінювались думками щодо форм навчання та організації навчального процесу у закладах вищої медичної освіти Тунісу та України. А також розглянули перелік напрямів та спеціальностей за якими здійснюється підготовка фахівців.

Особливий інтерес у іноземних колег викликала франкомовна форма навчання для іноземних студентів нашої академії за спеціальностями «медицина» та «стоматологія».

В рамках візиту наша делегація  зустрілася з Послом України в Тунісі Миколою Нагорним, на якій обговорили питання активізації українсько-туніського співробітництва у сфері вищої освіти, зокрема, залучення туніської молоді до навчання в академії та можливість підписання найближчим часом Меморандуму про співробітництво між Дніпропетровською медичною академією та медичним факультетом університету міста Сус.